FONTOS


 

Gyöngyösi fájdalmai

Pénteken betelt a pohár. Gyöngyösi András, a Vasas-Plaket Olaszországból hazatért pólósa eddig bírta szó nélkül. Napok óta érkeznek hozzá a kérdések, hogy "Te, Tojás, tényleg csak imitálod a sérülésed?" Gyöngyösi elérkezettnek látta az időt, hogy válaszoljon vádra.

- Azért nem játszottam a Vasas utolsó meccsein és a LEN-kupában, mert iszonyatosan fájt a vállam. Mindenféle orvoshoz, masszőrhöz elmentem, röntgeneztek, ultrahangos vizsgálaton is voltam, injekcióztak, mindent én fizettem. Kiderült, csak a pihenés segít. Nagyon rosszul esik, hogy valaki - nem kivánom megnevezni az illetőt, mert nem akarok semmiféle balhéba belemenni - ilyeneket terjeszt rólam, hiszen soha az életben nem szimuláltam, sőt, ha bírtam, még sérülten is játszottam. Aki nem hiszi el, az nyugodtan keresse meg az uszodák orvosát, doktor Gábor Antalt, majd ő elmondja, miért is kellett kihagynom jó néhány mérkőzést. Akárki meglátogathat reggelente a Komjádi uszodában, ahol tíztől egyedül úszom, csak azért, hogy karbantartsam magam. Ha rajtam múlik, jövő szombaton az Eger elleni LEN-kupa negyeddöntőn már ott leszek a medencében - tudatta Gyöngyösi András.

A volt válogatott játékos, miután visszatért Olaszországból, nem egyetlen egy meccs után dőlt ki a sorból, hanem több fordulón át csapata egyik húzóembere volt. Ha nem is a régi fényében tündökölt (elvégre már nem huszonéves), nem lógott ki az együttesből.

Mi oka lett volna a szimulálásra?

(csurka g., amler), Nemzeti Sport 2000. január 22.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK