FONTOS


 

Együtt a két gólvágó
Varga Zsolt: Honvéd-Spartacus


"Már tavaly is hívtuk őt, ám akkor nem jött létre a megállapodás. Most igen, aminek nagyon örülünk, hiszen remek pólóst ismertünk meg benne. Reméljük, nálunk is bizonyítja képességeit" - tudatta Novák Ferenc szakosztályvezető.

A lejárt szerződésű játékosokkal is sikerült megállapodniuk a KEK-ben induló csapat vezetőinek, így Bárány Attila és Ofner Dániel a Kőér utcai uszodában marad, ám kétségkívül Varga megszerzése lehet a legnagyobb fogás. A 21 esztendős játékos nagyszerűen szerepelt Szolnokon, egyre-másra lövöldözte góljait, kis híján megszerezte a gólkirályi címet is. Az utolsó fordulóban azonban Tóth Imre, a Szpari kiválósága (akinek nemrég megműtötték a könyökét, de már jól van) elhalászta előle a büszke címet, ám Varga második helyezése is több mint figyelemre méltó. Hívta Vargát a Vasas is, ám ő Kovács István együttesét választotta. Így a két leggólerősebb pólós együtt szerepel majd. Nem rossz duó...

"Jó és fiatal csapatba kerültem, ahol a vágyam is teljesülhet, játszhatok a KEK-ben. Nagyon jó lenne az elődöntőig eljutni, és a bajnokságban minél jobban szerepelni. Örülök, hogy a gólkirály, Tóth Imre mellettem lesz, nagyon sokat tanulhatok tőle. És a legjobb barátommal, Bárány Attilával is együtt játszom majd végre" - mondta a "kis Csuvi" becenévre hallgató játékos.

Nem titkolt célja, hogy budapesten is bebizonyítsa tudását. A fővárosban jobban szem előtt lesz, és talán dr. Kemény Dénes szövetségi kapitány is felfigyel rá. Hiszen azt talán mondani sem kell: Varga szeretne visszakerülni a válogatottba.

(amler), Nemzeti Sport 1999. július 13.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  VÍZILABDA.1999