FONTOS


 

Fehérvár rendezi a tisztújító kongresszust
Hanzély önként vállalt büntetése

A honi szövetség tisztújító közgyűlésére május 17-én kerül sor.

A testület elfogadta a junior férfi és női kereteket, valamint jóváhagyta a Deák Ferenc férfi-, és Kulcsár Antal női kapitány által előterjesztett felkészülési terveket.

Terítékre került a sportág idei legrangosabb hazai eseménye, a július 3. és 9. közötti székesfehérvári kontinensbajnokság, amelynek előkészületeiről az Alba Volán vezetői tartottak beszámolót.

Az elnökség foglalkozott a világ- és Európa-bajnok Hanzély Ákos Steffl-kupán tanúsított magatartásával. (Mint ismert, a Csepel-Dunapack versenyzője a két hete rendezett fedett pályás viadal záró futásán nem sportfelszerelésben, hanem Malacka-jelmezben jelent meg). A testület azért, mert Hanzély sem a selejtezőben, sem pedig a döntőben nem használt a szponzori szerződésben előírt adidas felszerelést, figyelmeztetésben részesítette. A versenyző - aki az elnökség tagjaként jelen volt az ülésen - önként vállalt büntetésként felajánlotta, hogy ötvenezer forinttal hozzájárul az utánpótlás korosztály számára kiírt Elit-bajnokság (október 7.) díjazásához.

(füredi) , Nemzeti Sport 2000. március 2.

ÖTTUSA

KÉPEK

 

 
LINKEK