FONTOS


 








Nem ment jól a magyar vívóknak sem
Kevés sikerélményt hozott a pénteki nap Teguban

----------------------------------------------------------------------
forrás: FM, Nemzeti Sport 2003.08.23
----------------------------------------------------------------------

A női kosárlabdacsapat két veresége után jobb folytatásban reménykedtek a dél-koreai városban zajló 22. nyári Universiadén a magyar delegáció tagjai - mindhiába. Vívásban Berjozkin Anton és Kenese Attila szerepelt a féfi tőrőzők között.

Berjozkin három sikerrel illetve két vereséggel továbbjutott a csoportjából, sőt a 32 közé kerülésért még 15-1-re legyőzte az indonéz Krisnamusit, a következő kör viszont már a végállomást jelentette a számára: 15-11-re alulmaradt a francia Jault-lal szemben. Kenese már a csoportjában sem boldogult: egy győzelemmel és öt vereséggel kényszerült gyors búcsúra.
Tékvandóban a 72 kilós Rajkai Gábor a selejtezőben a svájci Van Beeket és a dél-koreai Kvan Kin Ho-t is legyőzte, a negyeddöntőben azonban kikapott az izraeli Moriahtól. A teniszezőknél a vegyes párosok között a Jaross Gábor, Horváth Mónika kettős próbálkozott, de az első fordulóban 6:2, 6:3-ra kikapott a cseh Macharacek, Cerna duótól.

22. nyári Universiade, Tegu

A magyarok eredményei
TÉKVANDÓ. Férfiak 72 kg. Selejtezô: Rajkai Gábor (magyar) 2 gyôzelem. Negyeddöntô: Moriah (izraeli)-Rajkai 9:3. TENISZ. Vegyes páros. 1. forduló: Macharacek, Cerna (cseh)-Horváth, Jaross (magyar) 6:2, 6:3. VÍVÁS. Féfi tôr. A csoportmérkôzéseken: Berjozkin Anton (magyar) 3 gyôzelem/2 vereség, Kenese Attila 1/5. A 64 között: Berjozkin-Krisnamusi (indonéz) 15:1. A 32 között: Jault (francia)-Berjozkin 15:11
ATHÉN.2004

LINKEK

  UNIVERSIADE 2003