FONTOS


 

Barta olimpiai programja kész
Svédországi kaland

A Bobcat műugrója, edzőjével, Ligárt Balázzsal a jövő héten szerdán Svédországba utazik, ahol rögtön számot is ad tudásáról. Ez lesz az első alkalom, hogy komoly versenyen az új programjával indul.

A svéd utazás azért is hasznos lesz a sikerpáros számára, mert Lund városában ideálisak a körülmények, Bartának lesz alkalma edzeni is, ami itthon - a mostoha körülmények miatt - nem éppen egyszerű feladat. A 15 éves műugrónak a viadal után sem lesz ideje pihenni, januárban már Sydneyben van fellépése, 25-29. között a Világkupán, február 1-3. között a GP-n indul.

Visszatérve a svédországi versenyre, Barta Nóra természetesen saját korosztályában, a B-kategóriában indul, abban, amelyikben sikereit elérte. A verseny mellett azonban most az utazás is izgalmas lesz, mert a Lundhoz közeli Malmőbe nem indul repülőgép, a magyarok vonattal teszik meg a nagy távolságot - ami azt jelenti, hogy a Skandináv-félsziget megközelítéséhez hajóra is kell szállniuk. Visszafelé természetsen ugyanezen az útvonalon jönnek, ... két napjuk csak az utazásra megy majd el.

(tamás), Nemzeti Sport 1999. október 27.

MŰUGRÁS

KÉPEK

 

 
LINKEK

   Barta Nóra