FONTOS


 

Molnár athéni álmai
--------------------------------------------------------------------------------
forrás: Süli Róbert, Délmagyarország 2004.01.17
--------------------------------------------------------------------------------

Molnár Péter, a Démász Szeged Vízisport Egyesület kajakosa Athénról, a nyári olimpiáról álmodik. A fiatal versenyző minél sikeresebb felkészülését a Panol-Plusz Kft. is nagyban segíti.


Molnár Péter (hátul) az olimpiára készül. Fotó: Karnok Csaba
Molnár Péter a Démász Szeged Vízisport Egyesület egyik büszkesége. A fiatal kajakost hazánk legjobbjai között tartják számon és sok-sok örömet szerzett már a Csongrád megyei sportbarátoknak. Hihetetlen kitartása, győzni akarása példaértékű. Csak a munkában hisz. Azért dolgozik, hogy minél sikeresebb legyen.

Tegnap kora este a Szeged étteremben sajtótájékoztatón jelentették be az egyesület vezetői, hogy Molnár Péternek újabb egy évig a Panol-Plusz Kft. lesz az egyéni szponzora. Hogyan talált a cég és a versenyző egymásra? – erre kérdésre is válaszolt többek között Kirilla Béla cégvezető.

– Már tavaly is támogattuk Pétert. Sikeres volt az együttműködésünk, nagyon szimpatikus számunkra a versenyző. Az a fanatizmus, az a lelkesedés mindannyiunkat lenyűgözött, amivel ő rendelkezik: valósággal magával ragadott bennünket. A Panol-Plusz Kft. Virág Zsolt révén talált a kajakosra, aki a klub felügyelőbizottságának a tagja. Bízunk benne, hogy az idei szezon is sikeres lesz és a szegedi versenyzőnek sikerül kiharcolnia az olimpiai részvételt.

Molnár Péter hetek óta nem unatkozik. Egyelőre szárazföldi edzéseken vesz részt. Mennyire fárasztóak ezek a tréningek? – ezt a kérdést tettük fel a válogatott kajakosnak.

– A jó időnek köszönhetően ma már vízen is voltam. Rengeteget dolgozunk edzőmmel, Váradi Mártonnal. Komoly feladat előtt állunk, hiszen a nyáron szeretnék ott lenni az olimpián. Milyen számot célzunk meg? Egyelőre még nincs ilyen. Minden az utolsó pillanatban dől el. Most az a lényeg, hogy minél jobb formába lendüljek. Hihetetlenül erős a magyar válogatott, nagyon nehéz bekerülni. Február elején meleg vízi edzőtáborba utazunk majd, kőkemény felkészülés előtt állok. De elárulhatom: eddig sem kellett esténként elringatni.
Kőbán Rita
KAJAK-KENU

LINKEK