FONTOS


 

Vivendi Telecom Hungary: a Kajak-Kenu Maraton Eb támogatója

Idén nyáron Győrbe érkeznek a kontinens legjobb maraton kajak-kenusai, hogy július 12. és 15. között összemérjék tudásukat. Az Európa-bajnokság főtámogatója a Vivendi Telecom Hungary, az erről szóló névadó szponzori szerződésre ma délben, Győrött kerültek rá az aláírások a távközlési cég és a Magyar Kajak-Kenu Szövetség részéről.

A szerződés 2 plusz 2 évre szól, és többek között tartalmazza azt is, az idei győri maraton Európa-bajnokság névadó szponzora a Vivendi lesz. A megállapodást Polányi Sándor, a Vivendi Telecom Hungary vezérigazgatója és Baráth Etele, az MKKSZ elnöke írta alá.

Ennek megfelelően a nyári verseny hivatalos elnevezése IV. Vivendi Kajak-Kenu Maraton Európa-bajnokság lesz. A vezetékes és az üzleti kommunikációs szektorban szerepet vállaló Vivendi Telecom Hungary csoport nem először áll a kajak-kenu sportág mellé: főtámogatója volt a nagy sikerű 1998-as szegedi világbajnokságnak. Emellett hazánk második legnagyobb vezetékes távközlési szolgáltatója tavaly egyéni támogatási szerződést kötött Kammerer Zoltánnal, és az ifjú kajakozó nem is maradt adós az eredményekkel, hiszen Sydney-ből két aranyéremmel tért haza.

Győrött egyébiránt nem először rendeznek nemzetközi kajak-kenu versenyt, ugyanis két éve maraton világbajnokságnak adott otthont a város. Az idei kontinensviadalra - előzetes hírek szerint -közel harminc ország versenyzőit várják a szervezők, és a felnőtt kajak-kenusok mellett megmérkőznek egymással az ifisták és a masters versenyzők is. Ezek alapján nyugodtan ki lehet jelenteni: nagyszabású, színvonalas versenynek ígérkezik a IV. Vivendi Kajak-Kenu Maraton Eb, ahol remélhetőleg minél több magyar versenyző fog a dobogó legfelső fokára állni.

MKKSZ 2001.03.13.

Kőbán Rita
KAJAK-KENU

KÉPEK

  
  Híd-ünnep 2001.06.23

 
LINKEK