FONTOS


 

Elmegy egy kis szex

Majd' széttépte az ergométert a csodálók gyűrűjében egy szegedi rendezvényen Hegedűs Róbert kajakosunk. Klubja, a Démász Szeged Vízisport Egyesület mára hazánk legerősebb vidéki fellegvára. Olyan sztárokkal, mint Storcz Botond, Fehérvári Vince, Hegedűs Róbert, Fürdök Gábor, Hüttner Csaba.

Hegedűs Róbert a Honvédtól, lejárt szerződés után jött Szegedre, s kezdte el az egyetem jogi karát, így legalább két-három hetente megfordul a Tisza partján.
- Gyerekkoromat Százhalombattán töltöttem, úsztam, majd ifikoromig voltam a kajakos-utánpótlás tagja - meséli Robi.
- Iskoláimat a fővárosban jártam ki, s a legjobbnak tartott egyesületben, a Honvédban sikerült ifi vb-arany után felnőtt érmeket is szerezni. Biztos hátteret érzek magam mögött, a városon kívül a szponzorok sora Kanadáig nyúlik.

Elmondta még: nem babonás, kimondottan örül, ha tizenharmadikára esik egy verseny. Egyes sportszakértőkkel szemben butaságnak tartja a verseny előtti szextilalmat, szerinte direkt jót tesz egy kis etyepetye. Még nincs elkötelezve, facér, de ősszel kezdődhetnek a bulik, nincs semmi veszve, az indián nyár is tartogathat meglepetést...

Szegedi Ircsi, A színes Sport 2001.10.03.

Kőbán Rita
KAJAK-KENU

KÉPEK

  
  Híd-ünnep 2001.06.23

 
LINKEK